Pas "Du ponus" pasistačiau dujas, na ir kaip kažkas juokavo jie tapo mano draugais

nes per 2000km pas juos teko apsilankyti min 6 kartus, nes pradžioje pastate OMVL Dream XXI reduktorių, kuris, kiek teko domėtis internete skirtas agregatams iki 150AG ir keliose vietose minima, kad nerekomenduojamas turbo varikliams... Maniskis turbo turi 240AG, todėl pastoviai dusdavo prie didesnės galios, o jie man kiekvieną kartą pareguliuodavo mišinį ir sakydavo, jei bus blogai atvažiuok... tai galu gale meistrui įrodžiau (nors dujose nenusimanau

) kad OMVL dream man netinka, tai pakeite į Zavoli Zeta S. Skirtumas kaip diena ir naktis, mašina galios turi beveik kaip ant benzo. Tačiau viena problema dinamikoje. Norint greičiau perjungti bėgį ar staigiau duoti "anglių" masina pridūsta ir dažnai išmeta P0300 klaidą (misfire). Kiek domėjausi tai yra dėl kolektoriuje vakuumo perejimo į slegį, dėl kurio reduktorius nespeja susiorientuoti. Ar įmanoma kažką patobulinti, kad to nebūtų? Pvz. ar galima ta valdančią šlangelę pajungti prieš droselinę sklendę. kad visada būtų arba 0 arba slėgis?